Lidgeld 2023

– Het tennisseizoen loopt  van 1 april 2023 tot en met 30 september 2023, maar u bent lid tot 31 maart 2024 (wintertornooien kan je ook nog met deze lidkaart spelen)

– Het padelseizoen loopt van 1 april 2023 tot en met 31 maart 2024. Tenzij je per kwartaal betaald hebt.

– Betalingen kunnen het best digitaal, via de site van Tennis Vlaanderen. Log je in, ga naar clubdashboard en klik op ‘lid worden’. Volg de stappen. Dan ontvang je een mail met alle gegevens. Check of alles klopt (druk in de mail op ‘BEKIJK’ het rekeningrapport) en betaal het lidgeld. Na de betaling activeren wij jouw lidmaatschap en het nieuwe seizoen kan beginnen!

– Voor de leden die interclub spelen, denk eraan om je lidgeld te betalen voor 25 januari. Dat geeft ons nog de tijd om de interclublijsten op te maken. Deze lijsten moeten eind januari binnen zijn bij Tennis Vlaanderen. Interclubspelers die later betalen, zullen pas in maart gezamenlijk op de lijsten van de interclub worden toegevoegd.

– Alle info i.v.m. ledenadministratie (leden waarvan adres en/of telefoonnummer gewijzigd zijn of die een foutieve schrijfwijze van naam, voornaam of foutieve geboortedatum opmerken): contact:

Jessy Hermans 0494 13 98 43           

jessy.hermans@hotmail.com                            tcberkenbos@telenet.be

– Vermeld op uw overschrijvingsformulier, de namen en voornamen van de personen voor wie u betaalt.