Padel

Beste Tennisvrienden,
 
Eindelijk is het zover. Na heel wat voorbereidend werk, kunnen we toch met een zeer grote waarschijnlijkheid zeggen dat onze padelterreinen klaar zullen zijn tegen midden november.
We willen ons dan ook volledig klaarmaken wat betreft lidmaatschap om zodoende geen dag te verliezen en meteen klaar te zijn om te spelen.
Uiteraard volgt er nog een officiële opening op vrijdag 26 november.
Meer nieuws hierover volgt later nog maar boek alvast deze dag in je agenda want we willen er een echt feest van maken.
We hebben besloten om een padellidmaatschap gelijk te laten lopen met een tennisseizoen, wat betekent dat dit dan loopt van 1 april tot 31 maart het jaar nadien.
We zullen in de winter dan ook met al de mogelijke opties van lidmaatschap naar voren komen: enkel tennis, enkel padel of gecombineerd.
Voor de periode van 1 december 2021 tot 31 maart 2022 zetten wij het lidgeld op 40€.
Diegene die hier gebruik wil van maken kan zijn/haar lidmaatschap via Tennis vlaanderen activeren voor deze periode vanaf nu.
Uiteraard kunnen de mensen die hiervoor lidgeld betalen ook vóór 1 december spelen indien de terreinen vroeger klaar zouden zijn.
 
Wil je geen lidgeld betalen, maar wil je wel spelen, ook dat kan. Het huren van een padelterrein kost 7€ per persoon per 1h15’.
Reserveren en betalen kan via de Tennis Vlaanderen website.
 
We voorzien ook (nieuwe) padelrackets die in de kantine gehuurd kunnen worden aan 3€ per 1h15’.
 
Ook zullen we een aantal gratis initiatiedagen inplannen om de mensen die nog nooit padel gespeeld hebben en/of de regels nog niet kennen wegwijs te maken in deze toch wel zeer mooie sport.
Meer details hierover zullen snel doorgegeven worden.
Indien deze initiatiedagen je bevallen, en je wil les volgen, dan hebben we ook lesgevers beschikbaar.
Voor deze lessen gelieve contact op te nemen met Jochen Klingeleers (0485 812 440) of Christophe Beelen (0475 921 987) voor informatie.
 
De kantine zal ook tijdens de winter open zijn wanneer terreinen gereserveerd zijn.
 
Hebben jullie nog vragen, aarzel niet om één van onze bestuursleden te contacteren.


Lid worden : https://www.tennisvlaanderen.be/zoek-een-club